FENÉKPLASZTIKA IMPLANTÁTUM BEHELYEZÉSÉVEL

ÁLTALÁNOS MEGFONTOLÁSOK

A formás feszes női fenék a nőiesség egyik legfontosabb szimbóluma. A fenékplasztika egyik formája az amikor speciális fenék - implantátumot helyezünk be az izomrostok közé, és ezzel szépen domborodó, kerek női popsit tudunk létrehozni. Dél Amerikában az egyik leggyakrabban végzett esztétikai sebészeti beavatkozás.

MÜTÉT ELŐTT
A konzultáció során a páciens elmondja milyen eredményt szeretne elérni. A speciális fenék - implantátum méretét, mely biztonsággal helyezhető be, a pácienssel együtt választjuk ki. Részletesen átbeszéljük a lehetséges műtéti kockázatotokat és szövődményeket. Mivel a műtét altatásban zajlik szükséges egy általános kivizsgálás ( labor, ekg, mrt ).
MÜTÉT
A műtét altatásban zajlik, hason fekvő helyzetben. A műtét során a farpofák közötti árok felső részén, a farokcsont felett , mindkét oldalt 1-1 hosszanti metszést ejtünk, és innen helyezzük be az implantátumokat a nagy farizom alá. A műtét ideje kb. 1, 5 óra. A kötelező klinikai tartózkodás 1 éjszaka. A műtétet minden esetben antibiotikus védelemben végezzük. Még a műtőben speciális kompressziós kötést helyezünk fel.
MÜTÉT UTÁN
A műtét utáni reggel kötéscserét végzünk. Részletesen átbeszéljük mit és hogyan csináljon a páciens az elkövetkező napokban. A kompressziós kötést speciális kompressziós ruhára cseréljük, melyet a páciensnek 2 hétig viselnie kell. Varratszedés 2 hetes korban, kontrollvizsgálatok 1,2,5,12, hetes korban de állandó napi 24 órás felügyelettel állunk a páciens szolgálatára. Munkaképesség nem fizikai munka esetén 1 hét, nehéz fizikai munka ill sporttevékenység 5 hét múlva.